Nieuwsbrief 09/08/2021

Nieuwsbrief update 09/08/2021

 

We zijn weer enkele stappen dichter bij het nieuwe normaal. Of ons leven er ooit nog gaat uitzien zoals vroeger zullen we moeten afwachten. Ondertussen genieten we van alles wat opnieuw mogelijk is.

 

We zijn blij jullie te kunnen melden dat we in Home Vogelzang geen besmettingen meer hebben gehad sinds mei 2021. Daaruit mogen we afleiden dat onze vaccinaties weldegelijk hun werk doen en dat de beschermende maatregelen nog steeds goed worden opgevolgd door onze medewerkers, de bewoners en u allen.

 

Om ervoor te zorgen dat we op dit elan kunnen verdergaan is het noodzakelijk deze algemene maatregelen te blijven toepassen, want er zijn nog steeds – weliswaar beperkte -uitbraken in woon- en zorgcentra; ten gevolge van de circulatie van andere varianten :

  • Bij het betreden van het woon- en zorgcentrum vragen we jullie nog steeds om te registreren. Indien het nodig zou zijn moeten wij nog steeds de nauwe contacten van de laatste 3 dagen kunnen voorleggen aan contacttracing. Eénmaal per week worden de contactgegevens die niet meer nodig zijn vernietigd
  • Dragen van een chirurgisch mondmasker
  • Correcte toepassing van de handhygiëne.
  • Afstand bewaren (1,5m) zowel binnen als buiten.
  • Familie, vrienden en mantelzorgers van onze bewoners zijn welkom in de cafetaria, zowel binnen als buiten. Jullie kunnen gezellig iets drinken met maximaal acht aan een tafeltje.
  • We vragen jullie vriendelijk om het aantal bezoekers op de kamer te beperken.
  • Er zijn 2 bezoekers gelijktijdig toegelaten op de kamer als deze op hetzelfde adres wonen.
  • Onze cafetaria is een goed alternatief als u met veel bezoek langskomt. De cafetaria is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens van 14u tot 17u.
  • De cafetaria mag ook gebruikt worden door onze bewoners en hun bezoek buiten de openingsuren van het café.

 

Graag melden we jullie de komst van nieuwe kapster in ons woonzorgcentrum. Zij is aanwezig op dinsdag en donderdag vanaf 10.00u in Home Vogelzang. Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat. Wij wensen haar veel succes in deze nieuwe uitdaging.

 

Intussen gaan de werken aan onze nieuwbouw goed vooruit. Wij nodigen jullie graag uit voor een korte toelichting over onze nieuwbouw (zie uitnodiging hieronder). Het aantal deelnemers wordt echter beperkt tot maximaal 30 personen. Gelieve vooraf in te schrijven door te mailen naar elke@homevogelzang.be

 

Verder willen we jullie allemaal nogmaals bedanken voor de geleverde inspanningen. Alleen samen geraken we er!!

 

Vriendelijke groeten,

 

Directie, personeel en CRA-artsen Home Vogelzang

 

Team 1 (gelijkvloers en 1e verdieping): 016/27 97 27
Team 2: (2e verdieping en tijdelijke woningen): 016/27 97 31
Team 3: (3e verdieping): 016/27 97 35
Sociale dienst: Anja Swings: 016/27 97 13
Kwaliteitscoördinator: Elke Wolfs 016/27 97 20
Annelies De Norre, gedelegeerd bestuurder : 016/27 99 63

 

info@homevogelzang.be
www.homevogelzang.be