Steun ons project!

Steun ons project!

Beste bewoner, familie, vrijwilliger en sympathisant

De afgelopen maanden brachten Bart en Lies (ofwel Megafoon) heel wat tijd door in Home Vogelzang in Heverlee. (Coronaproof uiteraard.)

Hoe dat kwam?
De woonzorgcentra zijn de afgelopen maanden niet weg te slaan uit het nieuws. Samen wilden we de aandacht vestigen op de verhalen àchter de cijfers die we dagelijks in het nieuws voorgeschoteld krijgen.

Sien, Jos, Gerda, Myriam, Omer en vele anderen wonen, werken of komen op bezoek in Home Vogelzang. Zij zijn de gezichten achter de corona-cijfers. Zij vertellen hun verhaal. Over leven en dood, veerkracht en levenskunst.

We maken samen een boek. Als tijdsdocument, als houvast, als megafoon voor verhalen die gehoord moeten worden. Inspirerende verhalen om van te leren en na te denken over hoe we met ouderen omgaan in onze samenleving.

Om de financiering van dit boek rond te krijgen organiseren we een growfunding-actie.
Zo kan jij het boek mee mogelijk maken!
Dat doe je niet zomaar! Als je er mee voor zorgt dat dit boek er komt, kan je, afhankelijk van je bijdrage kiezen voor een bijhorende reward.

Meer info over het project, hoe jij mee je schouders onder het boek kan zetten en wat wij graag voor jou in ruil doen, kan je hier https://growfunding.be/nl/bxl/coronaverhalen terugvinden.
Je kan tussen onze rewards trouwens zeker ook een aantal leuke cadeaus terugvinden!

WAT KAN JIJ DOEN?
Nieuwsgierig geworden naar de verhalen, foto’s en alle levenswijsheden en zin om er mee voor te zorgen dat dit boek er komt?
Dat kan op twee manieren:
1) Steun onze growfunding actie en draag financieel je steentje bij. Dat kan je doen op: https://growfunding.be/nl/bxl/coronaverhalen

2) Vind je dit een mooi project? Like en deel onze actie, onze verhalen, foto’s en filmpjes en vraag anderen dat ook te doen. Op die manier zorg je er mee voor dat de verhalen vanuit dit woonzorgcentrum nog meer mensen bereiken!

Onze growfunding-actie loopt nog tot 22/02. Nog een eeuwigheid zo lijkt het… Als jij dit boek graag mee mogelijk maakt, is het voor ons wel erg belangrijk dat je dat zo snel mogelijk doet. Op die manier komt de actie ook meer in de aandacht en kunnen we ook mensen aanspreken die ons (nog) niet kennen.

Wil je graag nu al wat meer weten over wat we gedaan hebben, hoe het boek eruit zal zien, wat onze ervaringen waren/zijn in het woonzorgcentrum,… Of heb je nog een andere vraag of een goed idee? We organiseren er een online gesprek over op dinsdag 15 december 2020 om 20u. Laat ons weten als je er graag bij bent, dan bezorgen we je enkele uren voordien een link!

Alvast een hele dikke dankjewel!

Kim Geelen 

Psycholoog WZC Home Vogelzang

Ps: Moesten we er niet in slagen om het bedrag dat we nodig hebben in te zamelen, krijg je je geld terug. Dat wil ook zeggen dat de rewards die verbonden zijn aan jouw bijdrage pas uitgevoerd kunnen worden na afloop van onze actie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.