Bezoekregeling update 25/07

Gezien de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad en de Vlaamse Taskforce COVID-19 zullen de bezoekmaatregelen in de woonzorgcentra in beperkte mate worden teruggeschroefd.
Vanuit het woonzorgcentra zijn wij bezorgd om de gezondheid van onze bewoners. Wij zijn dan ook op onze hoede na het horen van de nationale toename van het aantal COVID-19-gevallen. Om te voorkomen dat COVID-19  WZC Home Vogelzang overvalt, zijn wij genoodzaakt de maatregelen te volgen die de Vlaamse Taskforce ons oplegt. De Vlaamse Taskforce COVID-19 heeft beslist om het bezoek op de kamer niet meer toe te laten.
Als alternatief installeren wij opnieuw 3 babbelboxen in de grote cafetaria. U kan via deze link een afspraak maken om op bezoek te komen in de babbelbox.

Wij verzoeken u te houden aan volgende maatregelen tijdens uw bezoek in de babbelbox:

 

  • Afspraak maken via de link
  • Max 2 bezoekers per keer;
  • Max 2 bezoekjes per week;
  • Bij het binnen- en buitengaan is het dragen van een mondmasker verplicht. U mag uw mondmasker afzetten als u aan de tafel zit;
  • Het bezoek in de babbelbox duurt 45 minuten.

 

Op deze manier hopen wij samen met u COVID-19 te overwinnen.

Mocht u hierover nog vragen hebben, contacteer ons gerust op één van volgende nummers:

Onthaal 016/27 97 11

Team 1 (gelijkvloers en 1ste verdiep): 016/27 97 27
Team 2 (2de verdiep en tijdelijke woningen): 016/27 97 31
Team 3 (3de verdiep): 016/27 97 35

 

Home Vogelzang v.z.w.
Tervuursesteenweg 290
3001 Heverlee (Leuven)

Facebook Home Vogelzang

Erkenningsnr : Rustoord : PE7
Erkenningsnr : Rust- en verzorgingstehuis : VZB 2124
Erkenningsnr : Centrum voor Kortverblijf : KPE 7
Erkenningsnr : Service Residentie : PE 2432

Wegbeschrijving auto

 

De ingang bevindt zich niet aan de Tervuursesteenweg maar aan de Groeneweg (op ongeveer 100m van de steenweg aan uw rechterzijde).

 


Grotere kaart weergeven

 

Vanuit Leuven

 

Neem de Tervuursesteenweg richting Tervuren (via Tervuurse poort). Aan het eerstvolgende kruispunt met verkeerslichten, rijd je rechtdoor. Je slaat de tweede straat rechtsaf (Groeneweg) en na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Vanuit Brussel

 

Volg de E40 richting Luik en neemt afrit Leuven. Na een scherpe bocht, kom je op de E314. Verlaat de E314 onmiddellijk door het uiterst rechtse baanvak te kiezen. Je komt nu op de N264. Aan de eerstvolgende verkeerslichten sla je linksaf (Sint-Jansbergsesteenweg). Volg de Sint-Jansbergsteenweg tot aan de lichten. Aan de lichten ga je links de Tervuursesteenweg op en volgt die tot aan de kruising met de Groeneweg. Draai rechts de Groenweg in, na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Vanuit Tervuren

 

Volg de Leuvensesteenweg, die vervolgens verdergaat als de Tervuursesteenweg tot deze in Leuven de Groeneweg kruist. Draai links Groenweg in, na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Met de bus naar Home Vogelzang

 

Vanuit Leuven rijden verschillende lijnen naar Home Vogelzang (315-316). Via volgende link kan je op de website van de lijn uw route uitstippelen naar Home Vogelzang. De eindhalte om Home Vogelzang te bereiken is Berg Tabor of Sociale hoge school, op enkele minuten stappen van Home Vogelzang.

 

Bekijk hier de busuren