Woonzorgcentrum bezoeken?

 

Wil je het woonzorgcentrum bezoeken en kennismaken met het personeel en de bewoners? Of wil je gewoon de sfeer opsnuiven?
Dat kan! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Home Vogelzang v.z.w.
Tervuursesteenweg 290
3001 Heverlee (Leuven)

 

Tel.: 016/27.97.11
Fax: 016/27.97.55
E-mail: info@homevogelzang.be

 

Erkenningsnr : Rustoord : PE7
Erkenningsnr : Rust- en verzorgingstehuis : VZB 2124
Erkenningsnr : Centrum voor Kortverblijf : KPE 7
Erkenningsnr : Service Residentie : PE 2432

Wegbeschrijving auto

 

De ingang bevindt zich niet aan de Tervuursesteenweg maar aan de Groeneweg (op ongeveer 100m van de steenweg aan uw rechterzijde).

 


Grotere kaart weergeven

 

Vanuit Leuven

 

Neem de Tervuursesteenweg richting Tervuren (via Tervuurse poort). Aan het eerstvolgende kruispunt met verkeerslichten, rijd je rechtdoor. Je slaat de tweede straat rechtsaf (Groeneweg) en na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Vanuit Brussel

 

Volg de E40 richting Luik en neemt afrit Leuven. Na een scherpe bocht, kom je op de E314. Verlaat de E314 onmiddellijk door het uiterst rechtse baanvak te kiezen. Je komt nu op de N264. Aan de eerstvolgende verkeerslichten sla je linksaf (Sint-Jansbergsesteenweg). Volg de Sint-Jansbergsteenweg tot aan de lichten. Aan de lichten ga je links de Tervuursesteenweg op en volgt die tot aan de kruising met de Groeneweg. Draai rechts de Groenweg in, na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Vanuit Tervuren

 

Volg de Leuvensesteenweg, die vervolgens verdergaat als de Tervuursesteenweg tot deze in Leuven de Groeneweg kruist. Draai links Groenweg in, na 100m kom je aan Home Vogelzang.

 

 

Met de bus naar Home Vogelzang

 

Vanuit Leuven rijden verschillende lijnen naar Home Vogelzang (315-316). Via volgende link kan je op de website van de lijn uw route uitstippelen naar Home Vogelzang. De eindhalte om Home Vogelzang te bereiken is Berg Tabor of Sociale hoge school, op enkele minuten stappen van Home Vogelzang.

 

Bekijk hier de busuren